Λάθος νούμερο σουτιέν

Το σουτιέν είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή των γυναικών και είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθεί το απόλυτα κατάλληλο νούμερο. Ένα σουτιέν σε μικρότερο νούμερο όχι μόνο παραμορφώνει το στήθος και το δείχνει να ξεχειλίζει αλλά μπορεί να προκαλέσει και σοβαρά προβλήματα υγείας, πόνο και δυσφορία. Από την άλλη, ένα μεγάλο σουτιέν δεν παρέχει τη σωστή στήριξη στην περιοχή, με αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου οι ιστοί να χαλαρώσουν και να επέλθει πτώση. Κάντε πολλές δοκιμές μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ως προς το μήκος της τιράντας, το μέγεθος της συγκράτησης γύρω από το στήθος και την περιφέρεια της πλάτης.


Λάθος νούμερο σλιπ

Αν και δεν συμβαίνει τόσο συχνά, πολλές φορές είναι δύσκολο να βρούμε το σωστό νούμερο και στα γυναικεία σλιπ. Αν είναι πολύ φαρδύ, τότε δείχνει πολύ άσχημα μέσα από το ρούχο, ενώ αν είναι πολύ στενό όχι μόνο ευνοεί την ανάπτυξη μικροβίων, αφού η περιοχή δεν αναπνέει ικανοποιητικά, αλλά και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα.


Λάθος εφαρμογή

Η εφαρμογή επίσης τόσο του σουτιέν όσο και του σλιπ θέλει προσοχή. Σε ένα μεγάλο στήθος δεν θα δείξει καθόλου όμορφα ένα μικροσκοπικό σουτιέν, ενώ σε μια γυναίκα με σώμα τύπου αχλάδι δεν ταιριάζει ένα στρινγκ κορδόνι, αλλά θα εφαρμόσει πολύ πιο όμορφα ένα δαντελωτό σλιπ τύπου σορτσάκι, που θα αγκαλιάζει τις καμπύλες.


Λάθος χρώμα

Ωραία τα χρωματιστά και αισθησιακά εσώρουχα, όμως μέσα από ανοιχτόχρωμα ρούχα ή ρούχα από διαφανές ύφασμα είναι πολύ πιο σικ να φορέσουμε ένα εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος.


Λάθος υλικό

Η δαντέλα αποτελεί διαχρονικά ένα από τα πιο αγαπημένα υλικά στα γυναικεία εσώρουχα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να την προτιμούμε. Όταν πρόκειται να φορέσουμε κάποιο εφαρμοστό παντελόνι ή κολλητή μπλούζα είναι καλύτερο να βάλουμε από μέσα εσώρουχο με λεπτό ύφασμα, το οποίο δεν θα δημιουργεί ανάγλυφα σχέδια.


Λάθος σχέδιο σουτιέν

Το όμορφο σύνολο μπορεί πολύ εύκολα να χαλάσει με ένα σουτιέν σε λάθος σχέδιο. Όσο ντελικάτο και αν είναι το σουτιέν, δεν είναι καθόλου στιλάτο να φαίνεται μέσα από τα ρούχα. Υπάρχουν ειδικά σουτιέν για εξώπλατα φορέματα ή μπλούζες, ώστε να αναδεικνύεται η πλάτη και να μη μοιάζει κιτς με το σουτιέν να ξεπροβάλλει.