Εγγράψου και πάρε 50 πόντους από την πρώτη κιόλας παραγγελία για εκπτώσεις και προσφορές!

ΜΙΝΙ ΚΑΛΑΘΙ

Τι να πάρω μαζί μου στο μαιευτήριο;
Τι να πάρω μαζί μου στο μαιευτήριο;

Σουτιέν θηλασμού και αρκετά εσώρουχα.
Στο εμπόριο θα βρείτε σουτιέν θηλασμού τα οποία καλό είναι τις πρώτες μέρες να είναι άνετα, βαμβακερά και χωρίς μπανέλες! Επίσης και τα εσώρουχα να είναι βαμβακερά και άνετα καθώς οι σερβιέτες που θα χρειαστεί να φοράτε κατά την παραμονή σας στο μαιευτήριο είναι πολύ μεγάλες!
* Στα ιδιωτικά μαιευτήρια δίνονται σερβιέτες, σλιπ μιας χρήσης και πετσέτες. Στα δημόσια πρέπει να τα έχεις μαζί σας, όπως και τα ρούχα για το μωρό.

Μεγάλες (πολύ μεγάλες) σερβιέτες.
Δεν έχουν να κάνουν με τις σερβιέτες που μέχρι τώρα γνωρίζατε… θυμίζουν πιο πολύ τις πάνες του μωρού σας!

Νεσεσέρ
Με τα απαραίτητα είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας χωρίς έντονο άρωμα, καλό είναι να έχετε μαζί σας μωρομάντηλα και απολυμαντικά μαντηλάκια καθαρισμού! Να έχετε μια ενυδατική για το πρόσωπο και ότι άλλο σας κάνει να νιώθετε όμορφη!

Δύο-τρία νυχτικά, ρόμπα ή φόρμα ή πιτζάμες ότι σας κάνει να είστε άνετα, και δύο ζευγάρια σαγιονάρες/παντόφλες!
Συνήθως στα μαιευτήρια έχει πολύ ζέστη επομένως μην πάρετε πολύ ζεστά ρούχα. Το πάνω μέρος καλό είναι να έχει κουμπιά μέχρι κάτω από το στήθος ή να είναι ειδικά θηλασμού, για να μπορείτε να θηλάζετε.

Βιβλίο ή περιοδικά.
Για να περάσετε το χρόνο σας όταν το μωρό δεν είναι στο δωμάτιο και δεν έχετε κόσμο.

Πετσέτες και πετσετάκια.
Συνήθως τα ιδιωτικά μαιευτήρια έχουν αλλά μπορεί να θέλετε τις δικές σας! Τα πετσετάκια είναι χρήσιμα στο θηλασμό και στο να σκουπίσετε το στήθος σας ή το μωρό. Είναι σημαντικό να είναι καθαρά!

Φορτιστή κινητού και φωτογραφική μηχανή.
Για να αποθανατίσετε τις μοναδικές στιγμές πρέπει να έχετε μπαταρία! Επιπλέον οι φίλοι και οι συγγενείς θα θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας να σας ευχηθούν και να μάθουν τα νέα σας! Πάντα όμως με μέτρο, δεν είναι ευγενικό όταν είστε με άλλες μαμάδες στο ίδιο δωμάτιο να χτυπά το τηλέφωνο συνεχώς και να μη μπορούν να ξεκουραστούν!

Ρούχα για την αναχώρησή σας από το μαιευτήριο!
Για εσάς και το μωρό σας! Ένα φορμάκι, ένα κορμάκι/εσώρουχο, (είναι βολικά τον πρώτο μήνα αυτά που κουμπώνουν μπροστά και δεν χρειάζεται να τα περάσατε από το κεφάλι) σκουφάκι αν είναι χειμώνας και κουβερτούλα!

Το μωρό πρέπει να φεύγει από το μαιευτήριο ΠΑΝΤΑ με κάθισμα μεταφοράς! 9 μήνες το προστατεύατε μέσα στο σώμα σας!

Εμείς θα σας ευχηθούμε με το καλό!!

Made by Elena Theodoridou with 🦄