Το καλάθι μου

ΜΙΝΙ ΚΑΛΑΘΙ

Η ιστορία του Closet22
Loading...

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να δημιουργήσουμε προσφορές και deals που θα εξυπηρετούν τους πελάτες μας, χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα. Να επιλέξουμε και να προτείνουμε προϊόντα "που θα δίναμε στα παιδιά μας". Αυτή ήταν η υπόσχεσή μας από την αρχή, αυτή είναι η αποστολή μας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία μας είναι συνδεδεμένη με όλες τις ιστορίες εξυπηρέτησης από το 1974 όπου ο Νικόλαος Ιωακειμίδης ίδρυσε την εταιρεία "Βιοκάλ". Είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίσαμε μαζί, είναι η οικειότητα που αναπτύξαμε, είναι και αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, που αποτελεί μια συνέχεια της σχέσης που ήδη έχουμε: διαχρονική.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Θα μπορούσαμε να τη συνοψίσουμε και σε μια πρόταση: να κάνουμε προσιτή την ποιότητα! Το Closet22 προσπαθεί να είναι αντάξιο στις προσδοκίες των πελατών, από την πρώτη στιγμή που επισκέπτεστε το κατάστημά μας, μέχρι τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα στα χέρια σας. Στόχος μας είναι όχι μόνο να βρείτε αυτό που ψάχνετε, αλλά και να παραλάβετε τα προϊόντα σας ταχύτατα και οικονομικότερα. 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ο νικηφόρος συνδυασμός προϊόντων υψηλής ποιότητας, ρομαντισμού και φαντασίας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Οι συλλογές της μάρκας προσφέρουν μια καινοτόμο φυσική εμφάνιση,  μια προσέγγιση που προσαρμόζεται στις σύγχρονες ανάγκες. Η απόλυτα ανταγωνιστική σχέση ποιότητας/ τιμής εντάχθηκε σε μια ακριβή έρευνα σχεδίασης και στυλ, στη χρήση προηγμένων υλικών και υφασμάτων για συλλογές που προβλέπουν τάσεις.

Η ομορφιά, πηγάζει από μέσα μας.