Το καλάθι μου

ΜΙΝΙ ΚΑΛΑΘΙ

FAQs
Loading...
Γιατί να εγγραφώ στο closet22.com;

 

Κάνοντας εγγραφή στο closet22.com δημιουργείτε το δικό σας λογαριασμό στον οποίο έχετε αποκλειστικά και μόνον εσείς πρόσβαση ώστε να μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ γρήγορη και την κάνετε μόνο μία φορά. Απλά πάτε στο πάνω αριστερό μέρος της αρχικής σελίδας, πατάτε το σύνδεσμο mycloset22. Γίνετε μέλος , εισάγετε ένα έγκυρο δικό σας e-mail , έναν κωδικό και τέλος! Δεν είναι απαραίτητο να είστε μέλος για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.

 

Γιατί να εγγραφώ στο Newsletter του closet22.com;

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα closet22.com έχουμε διαρκώς νέες προσφορές και καινούργιες παραλαβές προϊόντων. Εγγραφόμενοι στο newsletter του closet22.com ενημερώνεστε άμεσα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και για όλες τις νέες προσφορές, εκπτώσεις και διαγωνισμούς στο closet22.com. Επιπλέον ενημερώνεστε από τους συνεργάτες του closet22.com για θέματα που αφορούν τη μόδα, την ομορφιά, την αισθητική και διάφορες συμβουλές styling αλλά και μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα!

 

Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Παραγγελίας.

 

Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω την πληρωμή για κάποια παραγγελία μου;

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Πληρωμής.

 

Είναι όλα τα προϊόντα άμεσα διαθέσιμα;

 

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα closet22.com καταβάλει κάθε προσπάθεια τα προϊόντα του να είναι όλα άμεσα διαθέσιμα χρησιμοποιώντας σύγχρονα προγράμματα παρακολούθησης αποθεμάτων αποθήκης. Σε περίπτωση εξαντλήσεως κάποιου κωδικού, το τμήμα παραγγελιών του closet22.com θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας και θα σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παραλαβής των προϊόντων σας.

 

Πόσος χρόνος απαιτείται για να παραλάβω την παραγγελία μου;

 

Το closet22.com εγγυάται την παράδοση από 1-2 εργάσιμες μέρες για όλη την Ελλάδα και για όλες τις παραγγελίες που παραλαμβάνονται μέχρι τις 17:00 και εφόσον τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα στην αποθήκη. Η πρώτη εργάσιμη θεωρείται η ημέρα αποστολής (δηλ. Η επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας). Για περισσότερες λεπτομέρειες και έξοδα αποστολής επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Αποστολής.

 

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

 

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει γίνει κάποια φθορά.

 

Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

 

Φυσικά και μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που έχετε αγοράσει από το closet22.com. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα closet22.com δέχεται την επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Δείτε τους όρους στη σελίδα μας Πολιτική Επιστροφών.

 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2310 688578 τις εργάσιμες ώρες και μέρες, ή μέσω e-mail στο [email protected] ή μέσω Facebook στη σελίδα μας

 

Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα closet22.com θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του εμπιστευτική και απόρρητη και γι αυτό δεσμεύεται ρητά για τη μη δημοσιοποίηση, ανταλλαγή, πώληση ή αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων και στοιχείων των πελατών του. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας Πολιτική Απορρήτου