Εγγράψου και πάρε 50 πόντους από την πρώτη κιόλας παραγγελία για δωρεάν μεταφορικά!


Mini Καλάθι

TRENDS
Τι σημαίνει η λέξη Halloween (Χάλοουιν);

«Trick or treat?» Φάρσα ή κέρασμα;

Μόλις έρχεται ο Οκτώβριος, οι νεροκολοκύθες έχουν την τιμητική τους. Τις βρίσκεις παντού, είναι καταπληκτικές για γλυκά αλλά και για στόλισμα σαν φαναράκια την ημέρα του Halloween. Τι είναι όμως το Halloween και γιατί έχει αρχίσει να γιορτάζετε και στην Ελλάδα;

Συνέχεια ΑνάγνωσηςΤι σημαίνει η λέξη Halloween (Χάλοουιν);
Τι να πάρω μαζί μου στο μαιευτήριο;

Σουτιέν θηλασμού και αρκετά εσώρουχα.
Στο εμπόριο θα βρείτε σουτιέν θηλασμού τα οποία καλό είναι τις πρώτες μέρες να είναι άνετα, βαμβακερά και χωρίς μπανέλες! Επίσης και τα εσώρουχα να είναι βαμβακερά και άνετα καθώς οι σερβιέτες που θα χρειαστεί να φοράτε κατά την παραμονή σας στο μαιευτήριο είναι πολύ μεγάλες!
* Στα ιδιωτικά μαιευτήρια δίνονται σερβιέτες, σλιπ μιας χρήσης και πετσέτες. Στα δημόσια πρέπει να τα έχεις μαζί σας, όπως και τα ρούχα για το μωρό.

Συνέχεια ΑνάγνωσηςΤι να πάρω μαζί μου στο μαιευτήριο;
Πώς να κόψω την πάνα του παιδιού μου;

Γιατρέ το παιδί μου είναι τριών χρόνων και ακόμα δεν έκοψε τις πάνες. Τι να κάνω; Πώς να του τα κόψω; Οι πιο πάνω προτάσεις και ερωτήσεις είναι οι συνηθέστερες που ακούει ένας παιδίατρος από τις μαμάδες. Κανένα παιδί δεν είναι ίδιο με το άλλο.
Μη συγκρίνετε ποτέ το παιδί σας με το παιδί της φίλης σας ή με το μεγαλύτερο σας παιδί. Άλλο παιδί ελέγχει τους σφικτήρες στα 2.5 χρόνια και άλλο στα 5 χρόνια. Ποτέ μην πιέσετε το παιδί σας να κόψει την πάνα εκτός και αν είστε βέβαιοι ότι το παιδί είναι έτοιμο να το κάνει. Παρακάτω παρατίθενται μερικές χρήσιμες συμβουλές πώς να καταλάβετε ότι το παιδί σας είναι έτοιμο να ξεκινήσετε την εκπαίδευση για την τουαλέτα.

Συνέχεια ΑνάγνωσηςΠώς να κόψω την πάνα του παιδιού μου;
Οι μαμάδες νιώθουν μoναξιά κι ας περιτριγυρίζονται από ανθρώπους

Η μητρότητα είναι μια υπέροχη περίοδος στη ζωή κάθε γυναίκας, έρχεται όμως με πάρα πολλές ευθύνες και πολύ λίγο χρόνο για να ανταποκριθείς σε όλα. Κατά συνέπεια, το πρώτο πράγμα που θυσιάζουμε ίσως και να είναι αυτό που χρειαζόμαστε πιο πολύ: τις σχέσεις μας με τις άλλες μαμάδες. Τους μοναδικούς ανθρώπους δηλαδή που μπορούν να καταλάβουν τι περνάμε και να μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε χωρίς να τρελαθούμε. Αυτή η μαμά παροτρύνει τις μαμάδες να μην απομονώνονται, αλλά να επενδύουν λίγο απ’ τον χρόνο τους στις φιλίες τους.

Συνέχεια ΑνάγνωσηςΟι μαμάδες νιώθουν μoναξιά κι ας περιτριγυρίζονται από ανθρώπους
Πώς να οργανώσετε τα συρτάρια σας

Η οργάνωση και η καθαριότητα είναι τα δύο βασικά στοιχεία ενός νοικοκυριού που… σέβεται τον εαυτό του. Κι επειδή είναι εύκολο να το λέμε, αλλά δύσκολο να το κάνουμε, αφού η αλήθεια είναι ότι δύσκολα αποχωριζόμαστε τα πράγματά μας, τουλάχιστον ας το κάνουμε σωστά! Ο καλύτερος τρόπος είναι να οργανώσουμε «έξυπνα» τα συρτάρια μας έτσι ώστε να αυξήσουμε την χωρητικότητά τους, αλλά και να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας.

Συνέχεια ΑνάγνωσηςΠώς να οργανώσετε τα συρτάρια σας
Τα 6 λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν φορούν τα εσώρουχά τους


Τα εσώρουχα αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μιας γυναίκας και μπορούν πραγματικά να απογειώσουν ή να καταστρέψουν τις στιγμές της. Αν το εσώρουχο κάθεται καλά πάνω στο σώμα, μπορεί να το αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο και να μας κάνει να νιώθουμε γεμάτες αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν, όμως, και ορισμένες μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε τελείως άβολα και να παρουσιάζουν ένα σώμα παραμορφωμένο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι το δικό μας. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάθε γυναίκα έχει κάνει έστω και μία φορά στη ζωή της, ώστε να ξέρουμε πώς να τα διορθώσουμε και να κερδίσουμε άνεση και ομορφιά σε κάθε μας εμφάνιση.


Συνέχεια ΑνάγνωσηςΤα 6 λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν φορούν τα εσώρουχά τους

1 στοιχεία για την 6 των 17 συνολικό

Προβολή ανά σελίδα
Made by Elena Theodoridou with 🦄